Pollastre a la Taronja
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- 1 ceba
- 2 alls
- 100 grams de porro blanc
- 3 taronges
- 3/2 de litre de suc de taronja
- 1/4 de llauna de fanta de taronja
- 1/4 kg de farina
- 200 grams de sucre (aproximadament)
- Julivert picat
- Brou de pollastre
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
4 racions
Utensilis
Una cassola
Elaboració
Tallem el pollastre, el salpebram, l'enfarinem i el fregim reservem.
Amb el mateix oli, fem un sofregit d'all, ceba i porro tot tallat petit.
Un cop ben sofregit, hi afegim el suc i la fanta de taronja. Deixem reduir,hi posem el sucre per contrarestar l'acidesa.
Un cop ha reduït, passem per la batedora i hi posem una mica de pell de taronja a tires mot primes i sense gens de part blanca (escaldada tres vegades per treure l'acidesa).
Hi afegim el pollastre i ho deixem coure amb salsa.
Per decorar, tallem unes rodanxes de taronja una mica gruixudes, les bullim i les passem per la paella.
Quan hauran passat com un trenta minuts està el pollastre cuit, i està llest per servir.
45min
Etiquetes: Pollastre i fruite Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.